ITK'10 Online 31.3. klo 13-14

Verkkotapahtumassa (Connect Pro) maistiaisia Sometu-teemaseminaareista

Tila: http://connect.humac.fi/onlineitk

Torstaina 22.4. Sometu teemaseminaari: Piloteista arkeen
Perjantai 23.4. Teemaseminaari: Sosiaalinen media yrittäjyydessä
Avointen sisältöjen tori: Matkatoimisto Some
Paluu ITK'10-tapahtuman valmistelusivulle (tämä wiki)
ITK'10-ryhmä Sometun Ning-sivustolla
Ryhmän sisäiset tiedoteviestit (lähetetyt sähköpostit, löytyvät myös vastuuhenkilöille ja talkoolaisille jaetusta Google-kansiosta)

ITK'10 pääsivu (Kannattaa osallistua muihinkin teemaseminaareihin! Ensimmäinen 17.2.)


ACP-yhteys (tausta-apu Risto Korhonen Kesäyliopiston puolesta, tekninen suunnittelu Sometu/Otavan opiston puolesta Ville V. ja Tommi I., hoitavat koreografian erillisessä dokumentissa)

Huoneeseen varataan työskentelyaikaa esityksen viilailua varten 24.3. alkaen päivittäin klo 11-14
Kuinka käytämme tunnin? Aikaa varataan myös yleisön osallistumiseen (chat). Jokaisen osan kohdalla esiintyjät huomioivat chat-kysymykset, vähintään kaksi esiintyjää, joista toinen chat-emäntänä.

5. min aloitus: Jarmo Viteli
25 min: Piloteista arkeen eli suuri sessio: vastuuihmisille on lähetetty tehtävä sähköpostilla, Anne ja Ville kokoavat tarinan ja koordinoivat asiaa, vapaaehtoisia äänessä olijoita?
10 min: Ville + Tarmo? + ? esittelevät Sometu-teemaseminaarien toteutustavan: tekninen rakentaminen, prosessin eteneminen, tapahtuman käsikirjoittaminen ja miksi näin toimitaan eli yleisön aktivoiminen, livetilanteen ja netin yhdistäminen yms.
15 min: Yrittäjyys-ryhmä?
5 min: Risto K.

Yrittäjyys-ryhmän esityksessä keskustelua asenteiden ja ennakko-oletusten kanssa. Väittämiä:


Virtuaalimaailmat ja -pelit kasvattavat yrittäjämäistä asennetta.
Työelämässä ei jatkossa pärjää ilman sosiaalisen median verkostoja. Siksi sosiaalista mediaa tulee opettaa kaikilla kouluasteilla.
Sosiaalinen media tarjoaa kouluille luontevan tavan verkostoitua yritysten kanssa.
Sosiaalinen media tuo yrittäjyysopintoihin kaivattua vuorovaikutteisuutta oikeiden yrittäjien kanssa.
Sosiaalisen median käyttö lisää yrittäjämäistä toimintatapaa. Opiskelijat oppivat vastaamaan kysymykseen mitä teen kun en tiedä mitä teen.
Yrittäjyyskasvatus ilman sosiaalista mediaa on kuin uinnin opetusta kuivalla maalla.


Aiempaa kehittelyä:

kirjoita....Jos minun ( Inarin ) pitää sanoa jotain , voin pitää skype - laulutunnin yleisön seuratessa . Olen haastatellut neljää kuvataiteilijaa internetin käytöstä ja yhtä muusikkoa , joka on varsin pätevä sekä kevyen , että klassisen musiikin aloilla .Säveltää ja sanoittaa omat biisinsä .olen vapaa 24.3 . Odottelen ohjeita . Inari Gebhard
> tosi kiinnostava, tästä olisi paras demovideo, Online-ITK:ssa toimimme Adobe ConnectPro-ympäristössä ja siellä äänensäätöjen työläyden vuoksi ei uskalla mitään isoa laulutuntia luvata, mutta ei silti haudata ideaa! t. Anne
Inari, meillä on taide ja sos.media. Juteltiin Sannan B. kanssa pari viikkoa sitten Mikkelissä, miten saisimme osallistuvaa videokuvaa neljältä seinältä heitettäviin skreeneihin. Sinun skype-laulutunti kuuluisi hyvinkin tähän kohtaan. Koitamme saada myös jonkin tilan, mistä voi heittää kuvaa tilaisuudesta esim. videoruudun oikealta vasemmalle tai toisinpäin liittyvää toimintaa: laulamalla, soittamalla, tanssimalla, maalaamalla taustaan tms. Olisiko Inari muita musiikkitarina ideoita? T: Satu Musakka

Tarmo: Jotain voisi nopeasti sanoa sekä Wikiopistosta että LeMillistä, ajatuksella avoimia ja ilmaisia palveluita opetuksen tueksi.

kirjoita...